A 2013-as verseny

*** A NEVEZÉSI IDŐSZAK LEZÁRULT, ÖSSZESEN 192 NEVEZÉS ÉRKEZETT. A zsűrizés is végetért, a díjkiosztó gála időpontja: 2013. december 21, Mezzoforte Hangszeráruház, 16:00.
Addig is csatlakozz a beszélgetéshez itt ***

Köszöntünk a Jónás Tamás Topik Gitárversenyen! A tavalyihoz hasonlóan idén is egy nagyszabású és jó hangulatú versenyt készítettünk elő. Ezúttal is a részvételre biztatunk mindenkit, aki szeret gitározni: a zenei alapra öröm lesz játszani, és megint sokféle kategória van, így az is sikerélményt szerezhet, aki még nem olyan régóta gitározik.

A beérkezett videók a verseny Facebook oldalán vannak összegyűjtve:
http://facebook.com/groups/JonasTamasTopikVerseny2013/

Kattints ide a tudnivalókért a nevezés pontos menetéről!

A zenei alap:

A verseny mottója ezúttal is az egymástól való tanulás. A tavalyi beharangozómban leírtak idén is teljes mértékben érvényesek.

Nézz körül, böngészd végig az idei zsűri névsorát, nézd át a meghirdetett díjakat, valamint a különféle kategóriákat.

A gitárverseny legfőbb helyszíne idén a Hangmester fórumon található Jónás Tamás topik lesz. Ugyanis ezt a versenyt a topikom tagjainak dedikálom, az ő tiszteletükre szerveztem meg. Közel 3 év alatt csodás társaság alakult ki nálunk, a tagok odafigyelnek egymásra, és igazi közösséget alkotnak. Természetesen idén is nyílt versenyről van szó, tehát mindenki nevezhet.

A verseny során a fő párbeszéd is a Jónás Tamás topikban zajlik majd, oda kell majd belinkelned a videódat, és ott tudsz beszélgetni a többiekkel. Ha kérdésed van, azt is ott teheted fel. Tehát érdemes máris regisztrálnod.

A gitárverseny másik fő helyszíne a verseny hivatalos Facebook oldala. Csatlakozz máris, mert itt lesznek összegyűjtve a benevezett videók, ez lesz a másik hely, ahol a videód linkjét meg kell osztanod a nevezéshez.

A harmadik helyszín pedig ez a honlap, ahol minden fontos információt rendszerezve megtalálsz.

Itt találsz további információkat a zenei alap hangneméről, a lehetséges skálákról, valamint a nevezés pontos lépéseiről:
https://gitarverseny.wordpress.com/a-nevezes-reszletei/

Reklámok

6 thoughts on “A 2013-as verseny

    • Szia Máté!

      A verseny része az is, hogy a résztvevőknek milyen füle van:) Leszedhető az alap füllel, és ez jó gyakorlást és sikerélményt jelent majd. De egy jó hírem is van: a Jónás Tamás topikban (lásd a leírást) folyamatos párbeszéd van, ott a többi gitáros szívesen segít neked a leszedésben.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s