Köszönetnyilvánítás és decemberi menetrend

A nevezési időszak december 1-én lezárult. Szeretném megköszönni minden résztvevőnek a közös élményt, a sok kreatív pillanatot, valamint azt, hogy részesei voltatok a versenynek, és egymást is, engem is inspiráltatok.

Minden egyes beérkező videó megnyitása nagy pillanat a számomra, mert a zenén keresztül találkozhatok egy másik emberrel, és figyelhetem a zenei egyéniségét. Nagy élmény ez számomra, és rengeteget tanulok Tőletek!

 

Jelenleg a zsűrizés időszaka zajlik. Ahogy az elmúlt versenyeken is, most is minden egyes résztvevőnek írok egy részletes, személyre szóló értékelést. Időrendben haladok ezekkel, és a következő hetekben minden videó sorra kerül. Ez a folyamat a zsűrizés ideje alatt lassabban zajlik, utána ismét teljes gőzzel folytatom.

Eredményhirdetéssel és díjkiosztóval egybekötött gitár workshop: december 15. (kedd) 18:30, Mezzoforte Hangszerbolt.

Ingyenes regisztráció a workshopra és a díjkiosztóra, a férőhelyek erejéig ezen a linken:
http://jonastamas-workshop-20151215.eventzilla.net

Másnap, december 16-án felkerülnek a kihirdetett eredmények ide, a verseny honlapjára is.

Ha még nem jártál korábban a workshop-on, és december 15-én ráérsz 18:30-20:00 között, akkor örömmel látunk. Sok érdekes téma, hasznos gitár-anyagok, jó hangulat és sok zenélés várható. Ízelítőnek egy fénykép az egyik korábbi workshop-ról:

Workshop 01

Végül pedig egy lehetőségről: ha szeretnél emailben elsőként értesülni az eljövendő gitárversenyekről, workshop-okról, hasznos gitár-anyagokról, akkor küldj egy emailt “Feliratkozás” tárggyal az info –kukac–  jonastamas –pont– com  címre.

A feliratkozott gitárosoknak két-háromhavonta küldök egy emailt, amelyben mindig benne lesz egy exkluzív (máshol nem elérhető) friss gitáranyag, valamint az aktuális rendezvényekről szóló információk.  Így nem maradsz le semmi jó dologról:)

Tavaly nyár óta már sokan kapják a hírlevelet, csatlakozz te is!

Reklámok