Sublime Pickups

A Sublime Pickups felajánlása: egy teljes Sublime pickup-szett, tetszőlegesen választható dizájnnal, színvilággal, paraméterekkel és kialakítással.
.

Sublime Pickups
Honlap: http://www.sublimepickups.com

“Minden hangszedő a műhelyemben, kézimunkával, kézzel vezetett tekercseléssel készül. A tekercsekhez 0,04-0,071 mm vastagságú, egyszeresen vagy kétszeresen lakkszigetelt rézdrótot használunk. A tekercsek impregnálásáról és mikrofónia-mentességéről műgyantával vagy impregnáló lakkal gondoskodom. A felhasznált csévetesteket külső gyártótól vásárolom, vagy magam állítom elő. A hangszedők elkészítésénél, anyagának kiválasztásánál, szerkezetének, formájának kialakításánál kizárólag a hangzásra gyakorolt tulajdonságokat veszem figyelembe, így számtalan egyedi, kézzel készített alkatrészt is felhasználok.

Alnico5 és N35 neodímium hajtja a hangszedőimet, a legtöbb hangszedőtípusnál egymás mellett, mert egymás tulajdonságait jól kiegészítik.

Típusaim többségét zárt szerkezetben, vákuumeljárással műgyanta házba zárom, ezáltal víz- és ütésállók. Megrendelői igényre a hangszedők hangzását, karakterét kívánság szerint variálhatjuk, vagy akár teljesen különleges, egyedi kinézetet is meg tudok valósítani.”

1 thought on “Sublime Pickups

  1. Visszajelzés: Gitárvideó: Ibanez RG2550, Sublime pickupokkal | Gitárverseny 2012

Hozzászólások lezárva.