Vintage’52 Hangszerviz

A Vintage’52 Hangszerviz felajánlása: egy 25.000 forint értékű Vintage-utalvány, amely a Vintage hangszerboltjában is levásárolható, és beváltható a Vintage műhelyében is.
.

Vintage’52 Hangszerviz
Honlap: http://www.vintage52.hu
Cím: Budapest 1136, Balzac utca 54.

“Sok a visszajáró zenészünk, azért rengeteg új arc, új szemlélet jön be a boltba, vagy a szervizbe. Igyekszünk az árukészletünket úgy alakítani, hogy a felnövekvő gitáros generáció is megtalálja nálunk a hangszerét, vagy éppen csak információt tudjon gyűjteni.

Az újraindult Vintage nap minden hónap első csütörtökén van, ami egyszerűen egy hely, ahol a (többnyire) gitárosok összejöhetnek egy kis beszélgetésre, és ismerkedésre, legyen az “öreg róka”, vagy “ifjú titán”. Szeretnénk kicsit kedvezni a vintage hangszerek kedvelőinek, és minden alkalommal valami hihetelen dolgot bemutatunk, amit eddig nagyrészt kiállításon, vagy ott sem láthatott az egyszeri ember.

Műhelyünkben, sokak megelégedésére, immár másfél évtizede változatlan lelkesedéssel folyik a hangszerészmunka. Profilunk főként gitár, de mindenféle vonós-pengetős hangszernek ellátjuk a baját. Minden nyűgöddel fordulhatsz hozzánk, a legkisebb beállítástól, pickupcserétől, egészen az új hangszer készítéséig, a hagyományos jó minőségben, és rövid határidővel állunk rendelkezésedre.

A szervizben Csambalik Tivadar okleveles hangszerkészítő mester dolgozik, ő az oktatója azoknak a tanulóknak, akik a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem hangszerkészítő szakán tanulnak (Ági, Gusztáv, Peti, Bálint). Sokan nem tudják, de az LFZE gyakorlati oktatóműhelye is vagyunk hosszú évek óta.

A nálunk végzett hangszerészek nagy része ma is ismert és elismert szakember a szakmában, és bár az itt eltöltött idő mindenkinél más emlékeket idéz, mindannyiukra büszkék vagyunk.”

Reklámok

1 thought on “Vintage’52 Hangszerviz

  1. Visszajelzés: Interjú a kategóriagyőztesekkel 06 – Balogh B. András | Gitárverseny 2012

Hozzászólások lezárva.