A verseny győztese és a kategóriák nyertesei

Bejelentkezés a Hangfoglalásról: kihirdettük az eredményeket, és köszöntöttük a díjazott gitárosokat. Köszönjük mindenkinek aki eljött, és velünk volt a helyszínen!

Audio Kategória Legjobbja – Horváth Imre

Legötletesebb Momentum – Lelovics György

Legjobb Előadás – Magyar Zoltán

Legszebb Téma – Gráf Péter

Legjobb Jazz/Fusion Szóló – Balogh B. András

Legjobb Rock Szóló – Mészöly Márton

Legjobb Fiatal Tehetség – Somogyi Remig

A Legjobb Gitáros kategória első 5 helyezettje:

5. Gráf Péter
4. Balogh B. András
3. Horváth Viktor
2. Mészöly Márton
1. helyezett, és a 2012-es Jónás Tamás Gitárverseny legjobb gitárosa:
Petró Tamás

Gratulálunk mindenkinek!
.
A díjkiosztón készült képek is felkerülnek majd a napokban. Kérjük, hogy küldjetek e-mailben a díjkiosztóról saját készítésű képeket, és akkor ezek közül is felteszünk jó néhányat a honlapra.

.

.
Jövő hét elején felkerül a honlapra a teljes névsor, és készül egy eredményhirdető videó is, amelyben a külföldi zsűritagok is elmondják a gondolataikat a versenyről. Elöljáróban annyit már elmondhatok, hogy mindannyian nagyon elismerően nyilatkoztak a magyarországi gitár-színtér magas színvonaláról.

A jövő hét folyamán írok azokról a videókról, amelyek a nevezési időszak utolsó napjaiban érkeztek, és amelyekről ezen a héten a zsűrizés miatt nem volt módom még írni.

.
Örömmel láttam ma a nézők között sok ismerős arcot a versenyről, és örülök, hogy jó néhány gitárossal volt is módom ma szót váltani a díjkiosztó után.

Nagyon jólestek a kedves szavak és biztató visszajelzések a versennyel kapcsolatban, amelyet élőben a Hangfoglaláson is mondtatok, és emailben is sok elismerés érkezett. Az összes résztvevő, támogató és zsűritag nevében köszönöm, és nagyon örülök, hogy a versenynek ilyen sikere lett.

Minden indulónak köszönöm, hogy részese volt ennek a versenynek!

4 thoughts on “A verseny győztese és a kategóriák nyertesei

  1. Visszajelzés: Körkérdés a kategóriagyőztesekhez | Gitárverseny 2012

  2. Köszönöm a versenyt, örülök hogy volt versenyzési lehetőség és hetekig néztem a versenytársakat, sokat tanultam is belőle és nagyon élveztem. Volt kedvencem is.:) A zsűrizés teljesen reális volt szerintem ami a legjobb gitárosokat illeti. Köszönöm a versenyt és további jó zenélést mindenkinek! Rock n’roll!!!:)

Hozzászólás